Η MSC Cruises παρουσιάζει το πρώτο ρομπότ μπάρμαν, σε κρουαζιερόπλοιο

Η MSC Cruises αποκάλυψε ότι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της το MSC Virtuosa θα έχει το πρώτο ανθρωποειδές, ρομπότ μπάρμαν στη βιομηχανία, τον Ρομπ.

Το ρομπότ μπάρμαν θα κάνει το ντεμπούτο στο MSC Starship Club -ένα μπαρ με θέμα το διαστημόπλοιο- όταν το κρουαζιερόπλοιο MSC Virtuosa ξεκινήσει τα ταξίδια στις 16 Απριλίου.

Ο Ρομπ, θα σερβίρει κοκτέιλ και τα αμέτρητα εξατομικευμένα ποτά του, όπως ένας άνθρωπος μπάρμαν.
Κινεί το σώμα, το κεφάλι και τα χέρια του φυσικό τρόπο, “προσελκύοντας τους επισκέπτες με τη φωνή του, ανθρώπινες εκφράσεις”.

MSC Starship Club / Φώτο: MSC Cruises

Το “ενσωματωμένο μπαρ και εμπειρία ψυχαγωγίας” διαθέτει έναν ψηφιακό τοίχο τέχνης, τρισδιάστατες ολογραφικές προβολές και ένα ψηφιακό τραπέζι 12 θέσεων (οθόνη αφής) για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν εξατομικευμένες διαδραστικές γαλαξιακές περιηγήσεις.

Ο Ρομπ δεν ετοιμάζει μόνο ένα ευρύ φάσμα κοκτέιλ. Αλλά μπορεί να μιλήσει οκτώ γλώσσες, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά.
Και έχει μια προσωπικότητα που προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα. Το ρομπότ χρησιμοποιεί μια οθόνη LED για πρόσωπο και μεταφέρει συναίσθημα ενώ μιλάει στους επισκέπτες.

Μεταξύ της παρασκευής και της εξυπηρέτησης ποτών, ο Ρομπ θα αλληλεπιδρά με τους επιβάτες. Θα αλλάζει τις εκφράσεις του προσώπου του, ακόμη θα χορεύει και θα λέει αστεία.

Φώτο: MSC Cruises

Οι παραγγελίες θα γίνονται σε κάθετα ψηφιακά πιλοτήρια και τα ποτά θα σερβίρονται σε φουτουριστικά, ειδικά κατασκευασμένα (επώνυμα MSC) ποτήρια αναμνηστικά. Οι επισκέπτες μπορούν να τα κρατήσουν, ως αναμνηστικό της εμπειρίας του MSC Starship Club.

Ο ανθρωποειδής μπάρμαν μπορεί να προετοιμάσει συνολικά 16 “κοσμικά κοκτέιλ” (αλκοολούχα και μη) συν εξατομικευμένα (κατά παραγγελία) ποτά χρησιμοποιώντας 40+ συστατικά.

www.tourismtoday.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χ. Θεοχάρης: 'Έκδηλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα ως τουριστικού προορισμού στη Μεσόγειο και στη Ν. Ευρώπη'

Βρετανία: Διακοπές από το φθινόπωρο του 2021 για τους Βρετανούς – «Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι»